Presse: Vigør. d. 31.8-26.9 2019

VIGØR er et samarbejde mellem Det Fynske Kunstakademi, Fyns Grafiske Værksted og Gæsteatelier Hollufgård og den første af en årligt tilbagevendende udstillingsrække. Udstillingen er kurateret af de to kunstnere Michael Isling og Christian Bang Jensen, der også medvirker på udstillingen. De er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og arbejder begge på Gæsteatelier Hollufgård og Fyns Grafiske Værksted.

De deltagende kunstnere er: Johannes Balsgaard (f. 1982), Anna Weber Henriksen (f. 1990), Martha Hviid (f. 1987), Michael Isling (f. 1978), Christian Bang Jensen (f. 1983), Freja Niemann Lundrup (f. 1990), Anne Munnecke (f. 1981), Rasmus Myrup (f. 1991) og Jakob Sjøberg (f. 1989).

De deltagende kunstnerne er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og akademierne i Malmø, London og Amsterdam. Alle er dimitteret inden for de sidste 10 år. Udstillingen giver et unikt indblik i en ung generation af danske kunstnere, der i dag uddanner sig globalt – hvor har de bevæget sig hen siden studierne, hvad optager dem, og hvor står de i dag. Hollufgård er nordens største gæsteatelier og tilbyder ophold for danske og udenlandske billedkunstnere på deres residens i Odense. Sammen med Fyns Grafiske Værksted stiller de faciliteter til rådighed inden for de klassiske arbejdsgrene skulptur, maleri og grafik. Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi er byens nye udstillingssted for samtidskunst.

På værkstederne har de ni medvirkende gennem tiden specialiseret sig i forskellige kunstneriske teknikker og indgået i arbejdsmæssige og personlige relationer, der har medført positive vekselvirkninger mellem forskellige former for viden og erfaring. Fælles for de deltagende kunstnere er en villighed til at indgå i sådanne relationer, men generelt også en virkelyst eller et VIGØR. Et udtryk der i denne sammenhæng både udtrykker en form for élan vital, som formuleret af den franske filosof Henri Bergson, men også en kunstnerisk proces som foregår i dialog med byen, dens ressourcer og muligheder.

Fernisering: Lørdag d. 31. august, kl. 14-17 i Skulptursalen.
Udstillingsperiode: D. 31. august - 26. september, 2019.
Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 11-15.30.

Installationsview fra mit værk Udtræk af Vabascum, der kan opleves på udstillingen frem til d. 26.9.19

TALETID, Gruppeudstilling på Rønnebæksholm

Udstillingsperiode: D. 6. april - 23. juni 2019.
Mikromatrikel, Stentryk 40 cm x 30 cm. 2018. (Du kan se værket i Solidaritetssalonen)

Jeg er så glad for at være blandt de 100 kvindlige kunstnere i solidaritetssalonen på udstillingen TALETID. De 100 kunstnere er:

Anita Jørgensen, Anita Viola, Anja Franke, Anna Fro Vodder, Anna Weber Henriksen, Anne Marie Ploug, Astrid Kruse Jensen, Birgitte Støvring, Bodil Brems, Britt Smelvær, Camilla Berner, Camilla Nørgård, Camilla Thorup, Carina Zunino, Cecilia Westerberg, Charlotte Grum, Charlotte Haslund-Christensen, Christina Capetillo, Christina Hamre, Elle Klarskov Jørgensen, Ester Fleckner, Eva Öhrling, Fie Norsker, Gitte Bach, Gudrun Hasle, Hanne Lange Houlberg, Henriette Camilla Hansen, Hesselholdt & Mejlvang, Hjördis Haack, Isabel Berglund, Jane Maria Petersen, Jeanette Land Schou, Jeannette Ehlers, Jette Debois, Jette Ellgaard, Julie Nord, Jytte Rex, Karen Gabel Madsen, Karen Havskov Jensen, Karin Lorentzen, Kathrine Ærtebjerg, Katja Bjørn, Katrine Malinovski, Kerstin Bergendal, Kirsten Dufour, Kirsten Klein, Kirsten Schauser, Kristine Djurhuus, Lea Boruszek, Lene Bennike, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Lisa Strømbeck, Lise Blomberg, Lise Nørholm, Lise Seier Petersen, Lise-Lotte Elley, Lotte Agger, Maj Horn, Malene Bach, Malene Hartmann, Malene Landgreen, Marianne Jørgensen, Marika Seidler, Marit Benthe Norheim, Melou Vanggaard, Mette Gitz -Johansen, Mette Høyen Andersen, Mette Kit Jensen, Mette Ussing, Mette Winckelmann, Michelle Eistrup, Mie Mørkeberg, Milena Bonifacini, Molly Haslund, Nanna Debois Buhl, Nanna Gro Henningsen, Nanna Lysholt Hansen, Natalie Megard, Olga Benedicte, Paule Ducourtial, Pernille Kløvedal Helweg, Randi & Katrine, Regitze Engelsborg Karlsen, Simone Aaberg Kærn, Siri Kollandsrud, Sophia Kalkau, Sys Svinding, Tina Enghoff, Tina Marie Nielsen, Tine Hecht-Pedersen, Toni Larsen, Trine Boesen, Trine Søndergaard, Ursula Reuter Christensen, Vibeke Glarbo, Vibeke Mencke, Vicky Steptoe, Viera Collaro, Vinyl -terror & -horror, Zuhra Hilal og Åse Højer.

”Enkeltstående værker, fælles installationer og kollektivistiske aktioner fletter sig ind og ud mellem hinanden, når kunstnergruppen Efterkommere perspektiverer og aktiverer en række af 1800-tallets kvindelige pionerer i udstillingsprojektet TALETID.
Efterkommere er en gruppe af kunstnere, der samarbejder om at synliggøre kvinder, som de betragter sig som efterkommere af. De har tidligere skabt udstillinger om forskeren og renæssancekvinden Sofie Brahe (1556/59-1643) og hededyrkeren og eneboeren Johanne Frederikke Rist (1815-1899). Gruppen består af Annette Skov (f. 1965), Gerda Thune Andersen (f. 1932), Nina Maria Kleivan (f. 1962), Pernelle Maegaard (f. 1952), Tine Kjølsen (f. 1959) og Vibe Bredahl (1974).

Rønnebæksholm har inviteret kunstnergruppen Efterkommere til at skabe en udstilling der perspektiverer og aktiverer en af de hovedfortællinger der knytter sig til Rønnebæksholm. Det er fortællingen om kvinders rettigheder, personificeret via Marie Toft og Mathilde Fibiger, der begge har levet, tænkt og truffet valg på Rønnebæksholm i 1840’erne og 1850’erne. Marie Toft som ejer af Rønnebæksholm, og Fibiger som gæst på herregården. Med udstillingens titel TALETID etablerer Efterkommere en konkret reference til Fibiger og hendes ophold på Rønnebæksholm hos Marie og N.F.S. Grundtvig i 1852, hvor Fibiger, til sin egen og Grundtvigparrets store fortrydelse, blev forhindret i at holde tale ved et møde i Næstved, og dermed også blev forhindret i at være den første (fra en talerstol) kvindelige taler i Danmark.”
(Fra Rønnebæksholms hjemmeside)

TALK OM JORD PÅ BLOOM D. 25. MAJ 2019

Jord er meget mere end det faste fundament under vores fødder. Få en ny fornemmelse for jordens overraskende egenskaber, når fire forskellige perspektiver mødes og angriber jord med passion.

Christopher James Barnes er botaniker med speciale i danske plantesamfunds mikrobiomer og forsker i, hvordan planter er afhængige af svampe- og bakterielivet i jorden mellem rødderne.

Sune Rosforth er den passionerede vinmand bag Rosforth & Rosforth og respekteret som en af forgangspersonerne for naturvinsrevolutionen, som de sidste par år har ændret vinverden for altid. Rosforth åbenbarer hemmelighederne bag det magiske vinbegreb terroir.

Riikka Rinnan er professor ved Center for Permafrost ved Københavns Universitet og forsker i permafrost og CO2 -optag i jord, planter og atmosfæren.

Anna Weber Henriksen er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og arbejder i sin kunstneriske praksis med jord.

Her er et par billeder af det udtræk fra mit jordarkiv - og udvinding af landskabsbilleder, som jeg talte om i Søndermarken.

JORDTRYK I VÆREBRO PARK, D. 4.-5. MAJ 2019

Det var en fantastisk oplevelse at lave jordtryk i Værebro Parken! Over to dage lavede vi et stort, abstrakt landskabsbillede med jord fra selveste Værebro. Jeg har suppleret med tre ekstra til samlingen og værket kan opleves på ubestemt tid i Centergangen.
Tak til alle der deltog!

KORTDAGE 2018

Kortdage 2018 var intet mindre end en storslået oplevelse, der bød på 3 dages fuldt program med 850 deltagere og et ganske særligt møde mellem kunst og geodata! Tak til de mange deltagere i værket, der bragte jordprøver til landskabsrokaden. Tak til de mange nærværende lyttere ved Ulla Kronborg Mazzoli og undertegnedes talk om geodata og stedsspecifik kunst. OG et kæmpe stort tak til arrangørerne bag Kortdage 2018, for sådan et ambitiøst program, med alsidige betragtninger på alt mellem geodata, kortlægninger, rummet og kloden.
Photo: Jan Herkert. Courtesy of Geoforum Danmark

ARTIKEL I GEOFORUM, 198

Så udkom denne måneds Geoforum! Her kan du læse artiklen, om et ganske særligt samarbejde, som jeg sætter utroligt meget pris på. I forbindelse med Kortdage 2018 i Aalborg, udfolder Vandrende Kartografi sig nemlig på ny. Det er i næste uge, og jeg glæder mig helt vildt meget! Det bliver 3 dage med geodata fra mange perspektiver, live processer med undergrunden og opløsning af koordinater. Ulla Kronborg Mazzoli og jeg holder en talk onsdag aften om projektet. Vi ses i Nordjylland!

Klik her for at læse Geoforum 198

Når værket vandre fra arkivet og ud i verden igen

Et styk grave-grafik, er rejst fra mit arkiv i atelieret og ud i verden. Det glæder mig meget at se værket hænge på denne smukke væg. Tak til den nye ejer for at dele det med mig :)

VANDRENDE KARTOGRAFI

D. 25/10 - 11/11 2018 på Turbinegalleriet ved Kunsthal Nord
Anna Weber Henriksen (f. 1990) er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og åbner sin soloudstilling Vandrende Kartografi på Turbinegalleriet ved Kunsthal Nord. I sit arbejder med landskaber, anvender hun en eksperimenterende og processuel teknik, hvor bomuldsstof og kobberplader bearbejdes direkte i Aalborgs undergrund. Med denne landskabs-dialog udvinder hun billeder direkte af jorden, som bliver repræsentanter for hver deres sted. Disse steder forbindes efterfølgende i Turbinegalleriet, hvor hvor der skabes et samlet portræt- og samtidigt alternativ graf over jordens farve, fordeling og tekstur.

Til gravearbejdet bruger hun kobberplader, som efterfølgende trykkes. Denne klassiske trykketeknik, er blevet brugt siden 1500-tallet til kortlægning af Danmark, ledsaget af litografi også kaldet stentryk. Der er altså tale om en art klassiske kort, med aftegninger fra jorden selv - som var det nutidens skurestriber. Kobber er udvundet fra undergrunden, så der opstår en cirkulær bevægelse og tankebane, der til sidst gør det muligt at præsentere de skjulte tegn og instrukser, der opstår i mødet mellem krop, kobber, jord, vand og bomuld. Simultant skabes der et aftryk på stedet og et aftryk af stedet.

Hun er optaget af, hvordan kortlægning af kloden med klassifikationer, dataindsamling og teknologisk perfektion påvirker måden hvorpå vi ser og sanser vores omgivelser. De gamle byers jordbundsprofiler er ofte ikke kortlagt lige så grundigt som det åbne land - dette gælder også for Aalborg. Her gemmer der sig mange potentialer for nye forestillinger om landskabet. For vi kender de gængse kortlægninger med socio-økonomiske interesser, der altid har et konkret mål: Hvor er de bedste landbrugsjorde, hvor kan motorvejen placeres, hvor bør drikkevandet beskyttes, hvilke byggegrunde er dyrest, hvor er forureningen størst mv. Alt kan kortlægges - både det synlige og usynlige. Men hvad med jorden i sig selv, kan den kortlægges og præsenteres, uden målet om et aflæseligt facit og klassifikationssystem?

Deltag i værket
Alle inviteres til at tage del i installationen på Turbinegalleriet, ved at bringe en håndfuld jord fra deres hjem. Denne kollektive jord-indsamling vil indgå i værket, som et ekstra lag af lokationer og geografiske rokeringer. Processen her giver mulighed for at sammensætte jorden anderledes, at flytte byer og landegrænser, og ved kan vi observere en ny iscenesættelse af landskabet.

Du kan følge værkets vandring videre til Aalborg Kultur og Kongres Center, hvor det møder den store konference om geodata, nemlig Kortdage 2018. Projektet er nemlig blevet inviteret indenfor til årets store begivenhed, og her får geo-domænet et møde med en alternativ kortlægning og præsenteres for en anderledes måde at se, fortolke og forstå vores omverden.

Events i forbindelse med udstillingen
D. 18/10 - Jord-indsamling i kedelhallen
D. 25/10 - Åbning af værket
D. 11/11 - Sidste åbningsdag
D. 14-16/11 - Projektet deltager på Kortdage 2018, Aalborg Kultur & Kongres Center

Værket er støttet af Statens Kunstfond

Værket er støttet af Statens Kunstfond

Soloudstilling i Turbinegalleriet ved Kunsthal Nord

Kobberpladerne graver igen! D. 25/10 2018 åbner min kommende soloudstilling på Turbinegalleriet ved Kunsthal Nord, Aalborg. Efterfølgende vandrer værket videre og bidrager til Kortdage 2018, Geoforums ambitiøse konference om geodata. Jeg glæder mig meget!

DSC07002_2.jpg

EVENTS juni 2018

EVENTS I AFGANGSVÆRKET LANDSKABSFORME AF ANNA WEBER HENRIKSEN
Brandts 13. Jernbanegade 13, Odense

D. 14. JUNI KL. 17.00-18.30: TALK
Denne talk tager afsæt i installationen, hvor Ulla Kronborg Mazzoli fra Geoforum (foreningen for geografisk information) og Anna Weber Henriksen mødes og taler om stedsspecifik kunst, landskaber og geodata - fundamentet for rumlig visualisering og analyse af vores omverden.
I installationen på 1. sals repos. Gratis

D. 1. JULI KL. 12.00: PERFORMATIVE WALK
Tag med på en cirkulær vandring omkring Brandts 13, når 6 udvalgte sites fra installationen genbesøges.
Mødested: På trappen foran Brandts 13. Jernbanegade 13, Odense. Gratis

Foto: Jan Søndergaard

Foto: Jan Søndergaard

2. Juni 2018: The Drama - Kataloglancering

Det Fynske Kunstakademi inviterer til kataloglancering på Brandts 13, Jernbanegade 13, Odense. 
Gratis adgang når entreen er betalt. 

Oplev reading fra "His Man" af kunstneren Rasmus Myrup, fælles karaokeprogram tilrettelagt af kunstneren Pernille Kragh Christensen og live-præsentationer af værker på Afgang 18, når Det Fynske Kunstakademi inviterer til lancering af kataloget "The Drama" med en vin og afgangs-kage reception på Brandts 13 – kunstakademiets kommende residens. 

Kataloget udgives i forbindelse med årets afgangsudstilling, der kan opleves frem til 1. juli 2018 og som præstenterer afgangsholdet: Pernille Kragh Christensen, Bertil Osorio Heltoft, Anna Weber Henriksen, Jeppe Jørgensen, Lea Momberg, Rasmus Myrup Mortensen, Jonas Kjeldgaard Sørensen og Helene Vestergaard. Udstillingen vil være åben på dagen. 

"The Drama" kataloget indeholder forord af rektor Lars Bent Petersen, tekster af kurator Charlotte Sprogøe og manuskripter af kunstnerne Jonas Kjeldgaard Sørensen, Pernille Kragh Christensen og Jeppe Jørgensen samt de to katalogbaseret tekstværker: "Letter" af Bertil Osorio Heltoft og den erotiske novelle "His Man" af Rasmus Myrup. 

Kataloget er på 120 sider, på dansk og engelsk. Det er designet af Studio Rosenmunthe v. kunstneren Johan Rosenmunthe, der udover at skabe bøger og kataloger også står bag den uafhængige ‘self-publish’ udgivelses- og udstillingsplatform "Lodret Vandret" samt bogfestivallen "One Thousand Books" i København. Kataloget rummer in-situ fotografier af installationerne på Afgang 18 taget af fotograf Jan Søndergaard, der bl.a. er specialiseret i kunstens samspil med arkitekturen. 

Kataloget kan på dagen købes til 50 kr, normalpris 140 kr.

Afgang 18 er støttet af Augustinus Fonden og Toyato Fonden. 
Coverbillede: Det Fynske Kunstakademis afgangsudstilling 2018. Fotograf Jan Søndergaard

https://www.facebook.com/events/1693138750740617/?active_tab=about

Ud over dette arrangement, kan du i forbindelse med værket Landskabsforme opleve følgende begivenheder:
D. 7. juni kl. 17: Tage med Anna Weber Henriksen på feltarbejde i området omkring Brandts 13. 
D. 14. juni kl. 17: Deltage i en studio talk mellem Ulla Kronborg Mazzoli fra Geoforum og Anna Weber Henriksen inde i installationen.

 

THE DRAMA - AFGANGSUDSTILLINGEN FRA DET FYNSKE KUNSTAKADEMI. D. 18.5.2018 1.7.2018 (Åbning d. 17.5.2018)

Årets afgangsudstilling fejrer afslutningen på 5 års studier på Det Fynske Kunstakademi. De unge kunstnere har på forskellig vis bidraget til den fynske kunstscene med eksempelvis deres etablering af kunstnerdrevne udstillingsteder og projektrum. Samtidig
har de udgjort en portal fra det lokale miljø til den internationale kunstscene. De arbejder i en række medier som maleri, tegning, film, virtual reality, skulptur og det researchbaserede. Fælles for udstillingen er det installatoriske, der breder værkerne ud og
sætter dem i forhold til rummet.

Udstillingens titel er ‘The Drama’. Titlen referer til teateret som en gruppe aktører med hver deres karakter og position. Og som et scenerum med dets åbne plan, hvor alt fra maskespil og iscenesættelse kan udfolde sig. Et drama opstår i det øjeblik en aktør indtager en scene og sætter en handling igang. Herefter kan alt finde sted. Fra det episke til det intime, fra det dramatiske til det poetiske.

Kunstnere: Pernille Kragh Christensen, Bertil Osorio Heltoft, Anna Weber Henriksen, Jeppe Jørgensen, Lea Momberg, Rasmus Myrup, Jonas Kjeldgaard Sørensen, Helene Vestergaard
Kurator: Charlotte Sprogøe

Brandts 13, Jernbanegade 13, 5000 Odense C

XX hoveder på KUNSTHAL ved siden af i svendborg

Fernisering Lørdag d. 13. Januar kl. 15:00 -19:00
Udstillingsperiode 14.01 - 10.02.2018
Åbningstider: torsdag 15-18 lørdag/søndag 12-16

Medvirkende: Ditte Marie Frost, Selina Rom Andersen, Anna Elisabeth Dupont Hansen, Simon Fiil, Signe Rohardt Lund, Ida Dorthea, Rune Viggo Jørgensen, Pernille Kragh Christensen, Anna Weber Henriksen, Elina Bergmark Wiberg, Jesper Hoberg, alle er de studerende på det Fynske kunstakademi

I hovedet er mange af menneskets sanseapparater placeret. Nogle af disse apparater bruger vi til at nærme os billedkunsten. Som studerende
af dette fag bliver alle disse sanser sat i brug for at eksperimentere med hvad kunst er og kan.
KUNSTHAL ved siden af har inviteret eleverne fra Det Fynske Kunstakademi til at kollaborere under titlen XX Hoveder til at vise, forbipasserende og besøgende i det fynske land, et nuanceret spektrum af hvad et kunstakademi indeholder.

Om udstillingen
11 af eleverne fra akademiet, har sagt ja til at deltage i denne ucensurerede udstilling. De har hver især udarbejdet værker og fyldt Kunsthallen med det de gerne vil præsentere for omverden.
Det er bl.a. performances, video, installation og tekst.
I hele udstillingsperioden er det muligt at møde de studerende og få en snak om deres værker og om deres kunst f.eks. de identiske træk kunstneren ser mellem gribetangen og robotten, om hvordan koret opleves, som et samlet organ eller som individer med hver deres stemme, om det mandlige sexsymbol som bagtæppe- eller om hvad det er for en følelse et objekt kan give.

Live performance
På ferniseringsdagen kl. 16 vil det være muligt at opleve
-A tribute to 'The Great Learning, Paragraph 7' by Cornelius Cardew,
en performance af Anna Elisabeth Dupont Hansen.
Selina Rom Andersen viser løbende på ferniseringsdagen hendes performances ‘IS’

Det Fynske kunstakademi er en videregående fem-årig uddannelse, med omkring halvtreds indskrevne elever. På akademiet arbejdes der med en bred diversitet af medier og tematikker, lige fra de klassiske medier, som maleri og skulptur, til de nyeste som f.eks. virtual reality. Det at gå på et Kunstakademi, er bla. at blive uddannet i forståelse af billedet og udtryksformer i det visuelle. På Det Fynske kunstakademi udfolder denne læring sig gennem samtaler om kunst og ved at se på kunst. Løbende arbejder den enkelte elev på at udfolde sin egen praksis.
_______________________________________
KUNSTHAL ved siden af
Svendborg Havn, Frederiksø 18A,1.sal
5700 Svendborg
kunsthalvedsidenaf@gmail.com
www.kunsthalvedsidenaf.com Facebook: www.facebook.com/vedsidenaf

Ung Dansk Fotografi 2017

Jeg er beæret over at være med på dette års Ung Dansk Fotografi på Fotografisk Center, sammen med Karen Bohøj, Stine Gro, Christiane Helsted Juul, Nanna Krogh Lauritsen, Diana Lindbjerg, Mark Tholander og Simone Alexandra Ærsøe.
Udstillingen, der har tid som gennemgående tema, løber i perioden 11. november – 17. december 2017.
Alle er velkommen til ferniseringen d. 10. november kl. 17-19.

https://www.facebook.com/events/125666444787338/

TIDSREJSEN I EJBY MOSE. D. 12. - 26. oktober 2017. Glostrup Bibliotek

En Tidsrejse I Ejby Mose
Særudstilling på Glostrup Bibliotek
Åbning: D. 12. oktober 2017. Kl. 16.00 – 22.00.
Udstillingsperiode: D. 13. - 26. oktober 2017. Kl. 07.00 – 22.00

På Naturens Dag d. 10. september 2017 fandt der en kollektiv udgravning af affaldsbjerget i Ejby Mose sted. Muldens forsegling blev brudt af byens borgere, der gravede sig mere end 80 år tilbage i tiden, til dengang hvor Ejby Mose stadig var en aktiv losseplads. Landskabet i Ejby Mose har på under 100 år udviklet sig fra tørvegrav og losseplads til det rekreative område og levested for plante-og dyreliv, vi oplever i dag.

Nu kan du opleve samlingen af fortidens objekter her på Glostrup Bibliotek, som huser denne særudstilling. Der bringes fokus på en spændende del af Glostrups lokalhistorie på unik og fantasifuld vis, for det er nogle ganske særlige genstande, der er blevet fundet i mosejorden. Efterfølgende er alle objekter blevet beskrevet af hver sin finder. Ud over samlingen af fund, består udstillingen af stemningsbilleder fra udgravningen, en historisk tidslinje, der rummer fortiden, men også fremtiden - for hvor længe vil materialer som læder, metal, glas og plastik være om at blive nedbrudt i naturen? Mange børn brugte lossepladsen som legeplads, Erling Bojsen var en af dem, og du kan læse hans barndomsminder fra perioden 1966-1972.

Denne særudstilling giver os et indblik i fortidens forbrug og peger samtidigt på fremtidens udfordringer, der gemmer sig i landskabet under vores fødder. Affaldsbjerget fungerer som et stort køleskab, der forlænger nedbrydningstiderne betydeligt.
En Tidsrejse i Ejby Mose blev til i tæt samarbejde med Glostrup Kommune og der gives et stort tak til Glostrup Bibliotek, Glostrup Lokalhistorisk Arkiv, arkæolog Mie Pedersen, assistenterne Mathias Pedersen, Lisa Jürgensen, Sofie Thorhauge og Jamie Neubert Pedersen.

Læs mere på:
www.kolonien.org

Fotograf: Sisse Stroyer

"THE FINAL EXHIBITION" LANGELINIE, KBH d. 25/8 - 3/9 2017

Fredag d. 25. august åbner The Final Exhibition kl. 17.00 på Langelinie Allé 47. Ud over de mere end 90 forskellige kunstnere, kan du gå i baren, få en cheeseburger med eller uden bøf på havnegrillen og så en kæmpe gammeldavs´ vaffel til dessert - alt sammen med havudsigt selvfølgeligt! Du kan også bare se den lille havfrue. Tak til arrangørerne for deres kæmpe stykke arbejde og det fantastiske initiativ! Tak til Asbjørn, Cisser og Mathias for hjælpen. Udstillingen er en del af Cph Art Week, så find den i programmet. Jeg håber at vi ses - her er et smugkig.

20935034_344256929360931_6277582717608659981_o.jpg

"MØNSTRE", EN Sommerudstilling på Gammelgaard d. 12/8 - 3/9 2017

Årets sommerudstilling fik en fantastisk modtagelse igår! Over 50 kreative sjæle fra byen udstiller side om side. Stor variation og vellykket kuratering. Tak til Gammelgaard for det fine initiativ - Jeg er glad for at være en del af denne oplevelse i Herlev. Udstillingen kan opleves fra d. 12. august frem til d. 3. september.